Тільки найкращі IT рішення

Дизайн та розробка веб-сайту

Посилання: https://poa.ae/

Основні цілі

Відтепер немає потреби витрачати багато часу та грошей, щоб оформити довіреність в Об’єднаних Арабських Еміратах.

На відміну від звичайних міграційних центрів, кваліфіковані юристи компанії POA створюють індивідуальні довіреності:

  • відповідно до конкретних обставин;
  • відповідно до особливих вимог;
  • найбільш зручним способом.

Клієнтам потрібно заповнити форму на сайті, схвалити її, коли вона буде готова та чекати на швидку доставку – усе це можна зробити на сайті!

Вимоги

Враховуючи той факт, що замовлення мають надходити через сайт, ми дуже уважно працювали над розробкою системи. Основною вимогою була доступність, завдяки якій на сайт можна зайти з будь-якого пристрою та браузеру. Ми розробили потужний і сучасний підхід, який представляє простий процес замовлення та саму компанію.

Процес створення

Ми запропонували простий, але привабливий дизайн, на який нас надихнув помаранчово-синій логотип. Як ми зазвичай робимо, ми почали з дизайну домашньої сторінки.

Контент був організований таким чином, щоб висвітлити основні переваги компанії та описати  робочий процес, який насправді є простим та ефективним. У тісній співпраці з клієнтом ми спочатку створили версію для десктопу, а потім і мобільну версію; обрали шрифти та іконки.

Відео-банер, доданий до верхньої частини домашньої сторінки, пояснює як працює система, тому клієнти можуть легко ознайомитись із усіма нюансами. Привабливі call-to-action кнопки та зручні секції для попереднього перегляду роблять процес замовлення простим та зрозумілим.

Окрім дизайну, наша команда відповідала за перетворення на робочий, функціональний сайт. Використовуючи вбудовані інструменти теми, ми конвертували дизайн у повністю адаптивний веб-сайт, а також залишили клієнту можливість вносити необхідні зміни у майбутньому.

Тестування та результати

Веб-сайт вийшов привабливим, цікавим та досить простим. Наша співпраця не закінчилася після запуску сайту. Ми продовжуємо співпрацювати та додавати нові функції, покращуємо функціональні можливості веб-сайту та надаємо технічну підтримку.

 

Більше скріншотів: